Hvordan Bruke Smykker For å Imponere

Smykker shopping kan være morsomt og stressende hvis du vil ha et dyrt stykke. Avhengig av materialet et smykke er laget av, varierer prisen sterkt for hvert stykke. Shoppere som ikke kjenner smykker industrien godt ofte ende opp med å bruke mer enn nødvendig. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør smykker kjøp klokt.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Lagre noen av dine mest skjøre smykker for spesielle anledninger bare. Noen skjøre steiner som opal og peridot bør bare brukes til spesielle hendelser og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du ønsker å være i stand til å bære dine beste stykker, men det kan forlenge livet hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Når du kjøper smykker på eBay, hjelper det å vite nøyaktig hva du leter etter. Det kan være tusenvis av oppføringer for en enkelt type smykker. Unngå frustrasjon ved å vite stilen og fargen du vil ha før du begynner å lete. I motsetning til en murstein og mørtel butikk, det kan ta timer å bla gjennom alt på nettet.

Spørsmål noen smykker som er så billig det er for godt til å være sant. Se på noen edelstener for å sikre at de ikke har store inneslutninger i dem. Se etter frimerker på metallet for å bevise at det er hva det hevder å være. Hvis noen tar fornærmelse mot dobbelsjekking av autentisitet, lyver de sannsynligvis.

Når du kjøper smykker som en gave-Husk den personen som du kjøper den for-og sørg for at det er hensiktsmessig. Lagre super-dyre smykker for sine kjære. Å gi kostbar baubles til folk som ikke er så nær deg kan gi dem feil idé, eller gjøre dem føler ubehag. La forholdet som du deler med andre diktere de type smykker som du gir dem.

Hold alltid orden på alle smykkene dine på en måte som gir mening for deg. Det er mange flotte alternativer for smykker bokser og skuffe arrangører for å hjelpe deg å holde fine stykker i orden. På denne måten vet du nøyaktig hvor alt er når du trenger å bruke dine fineste stykker for å imponere!

Du bør ha en bedre forståelse av hva et godt smykker kjøp er. Pass på at du følger disse tipsene neste gang du trenger smykker. Hvis du husker dette rådet, kan du spare tid og penger når du kjøper smykker.

Lær Mer Om Smykker