Hvordan Se Ekte Fra Falske Smykker?

Smykker er en fin måte for mange mennesker å uttrykke seg på. Smykkedyrere bruker skinnende metaller og glitrende juveler for å gjenspeile deres personlighet. Noen ganger har folk problemer med å velge smykker som best viser bildet deres. Tipsene i den følgende artikkelen vil hjelpe alle som trenger når det gjelder valg av smykker.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymsmykker. Kostymsmykker selger i flere design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostyme smykker sin farge som får billig metall til å vise seg under. Invester i ett eller to fine smykker som helt sikkert varer livet ut.

Når du oppbevarer de fine smykkene dine i et bryst eller etui, pakk hvert stykke i et lite fløyelsduk. På den måten vil ikke hardere edelstener skrape mykere edelstener og metaller. Det hjelper også brikker som ikke blir sammenflettet med seg selv, og fløyelen hjelper til å holde bitene trygge for overflødig fuktighet.

Neste gang du ser på å kjøpe et smykke, kan det være lurt å vurdere et «out-of-the-box» sted å handle. Mange hjemmebaserte sminkeselskaper sprer vingene og når ut til en ny forbrukerbase ved å selge smykker så vel som sminke. Prisene er vanligvis rimelige, og varene sendes raskt. Så neste gang du ønsker å kjøpe noen nye smykker, sjekk ut din favoritt sminke rep.

Hvis du ikke vet ringestørrelsen til personen du kjøper smykker til, er det bare å få størrelsen de har på lager – IKKE endre størrelsen på det basert på ditt gjetning! Du vil ikke rote med en ring om og om igjen, ellers kan du påvirke hardførheten. Når du gir ringen til mottakeren, kan du fortelle dem at du vil betale for å ha endret størrelsen på den.

For å skape et mote fremoverblikk på et budsjett, prøv å kjøpe vintage smykker. Smykketrender er sykliske, og stilige smykker kan ofte bli funnet billig i butikkbutikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene i de lokale bruktbutikkene og loppemarkedene. Du vil sannsynligvis finne noen flotte brikker til en lav pris.

For å holde smykkene dine i topp stand, bruk dem aldri i dvale. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og avgir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den sverter eller ruster, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Når du selger et smykke på nettet, bør du sikte på å presentere steinen på den beste måten du kan. Du må være veldig kreativ for å selge stykket. Hvis det er noen unike funksjoner, må du ta med den funksjonen. Du må imidlertid sørge for at eventuelle metafysiske påstander du fremsetter ikke hevdes å være vitenskapelige fakta.

Smykker er bra for folk som ønsker å uttrykke seg. Bærere gjenspeiler deres indre personlighet med dyrebare juveler og metaller. Det kan være plagsomt å finne smykker som best viser bildene. Med tipsene som finnes i artikkelen, blir det lettere å velge smykker for å uttrykke seg og matche deres personlighet.