Utmerkede Måter Å Finne Bedre Smykker For Deg

Skolen lærer deg om naturfag og matematikk og sosiale spørsmål, men du lærer sjelden om noe annet i dagens skolesystem. Det er derfor de fleste trenger små artikler som disse som er fulle av tips for å hjelpe dem med et bestemt emne. I dette tilfellet vil vi gå gjennom noen gode tips du kan bruke relatert til smykker.

Ikke prøv å skinne sølv- eller gullsmykkene dine med tannkrem. Det er rett og slett et feilaktig hjemmemedisin som mange prøver å forkaste som det faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil ødelegge smykkene dine og føre til at edelstenene mister glansen permanent. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polerklut og smykker som skinner væske.

Designer smykker kan være dyre og ikke rimelige for noen på et budsjett. Heldigvis er det kvalitetsreplikater tilgjengelig, og for en pris har nesten alle råd. Disse replikaene ligner de virkelige smykkene, men uten den store hit i lommeboken. Du kan ha den luksusen å bruke den når du vil, i stedet for bare ved spesielle anledninger. De er virkelig et fasjonabelt, rimelig, alternativ til designersmykker.

Et flott sted å kjøpe nesten alle typer smykker i verden er Ebay. Ebay er en utrolig stor markedsplass som fungerer som en inngangsport til verden. Du kan kjøpe rimelige vintage, mote og fine smykker. Ebay kan hjelpe deg med å få de beste tilbudene og til og med kjøpe smykker som for lengst har blitt ansett som sjeldne eller ikke lenger produsert.

Når du handler diamanter, må du sørge for at du handler etter dem basert på de fire hovedkriteriene: farge, kutt, klarhet og karat. Fargen refererer til fargen på steinen. Kuttet refererer til måten steinen er formet på, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til steinens feilfrihet. Karaten refererer til vekten av steinen.

For å forhindre at smykkene dine overstyrer deg, velger du deler som komplimenterer kroppstypen din. Hvis du er liten, er det best å holde deg til mindre biter med mer forenklede former. Høye eller større kvinner vil kanskje velge et kraftig halskjede for å skape et slående visuelt utseende. Når du velger et nytt smykke, kan du tenke på proporsjoner og hvor godt det vil fungere med dem.

Å handle etter fødselssteinsmykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn en stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og kommer fra flere måneders stein, kan du bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler etter en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Hvis du planlegger et tradisjonelt bryllup, kan du ikke gå galt med perler! Du kan ha dem på tiaraen din, ha dem som ørepynt med øreringer, ha et nydelig Y-halskjede prydet med dem, eller til og med et perle- og Swarovski-krystallarmbånd. Blå perler er en utmerket måte å bli virkelig tradisjonell, eller låne din mors eller bestemors enkeltstrengskjede.

En av de største grunnene til at du trenger noen gode smykketips, er at gull og juveler er varer verdt mye penger. Du må beskytte investeringen din, og det spiller ingen rolle om du kjøper, selger eller oppbevarer smykkene dine. Bruk disse tipsene og ta vare på smykkene dine.

Lær Mer Om Smykker